Tuba Büyüküstün ile tanışma hayali gerçek oldu

İstanbul’da yaşayan down sendromlu 28 yaşındaki Özlem Kiriş’in Tuba Büyüküstün ile tanışma hayali gerçek oldu.

Ailesi, hayranı olduğu Tuba Büyüküstün’ün tüm dizilerini defalarca izleyen, telefonu ile ses kaydı yaparak tekrar tekrar dinleyen Özlem Kiriş’in sanatçı ile tanışma hayalini gerçekleştirmek için defalarca girişimde bulundu. Ancak Tuba Büyüküstün’ün yoğun programı gerekçe gösterilerek Özlem Kiriş ile görüştürülmesine izin verilmedi.

YAKININDAKİLERLE İLETİŞİME GEÇTİLER

Aile fertleri, bir tanıdıklarının önerisi ile geçen Ekim ayından bu yana aralarında Kıvanç Tatlıtuğ’un da bulunduğu çok sayıda kişiye tweet atarak, yardım istedi. Olumlu yanıt alınınca Özlem Kiriş, yıllardan bu yana hayalini kurduğu Tuba Büyüküstün ile bir araya gelerek kısa süreliğine de olsa sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.