Tuba Büyüküstün ile sevgilisi isyan etti

36 yaşındaki Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen Zorlu Alışveriş Merkezi’nde dolaşırken kameralara yakalandı.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umut Evirgen Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeki bir mekanda dostları ile yemek yedi. Ardından muhabirlere poz veren çift, “Çok mutluyuz, bir daha yüzü asık yazmayın” açıklamasında bulundu.

‘HER ŞEY YOLUNDA VE ÇOK MUTLUYUZ’

Mekan çıkışında magazin muhabirlerine poz veren sevgililerden 29 yaşındaki Umut Evirgen, “Bu defa da yüzü asık yazmayın lütfen. Birden flaş patlayınca öyle bir poz ortaya çıktı. Herhangi bir problem ya da olumsuz bir şey yok. Çok şükür her şey yolunda ve çok mutluyuz.” açıklamasını yaptı.

‘YÜZÜ ASIK’ YORUMLARI YAPILMIŞTI

Geçen yıldan beri beraber olan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen bir kaç önce başka bir yerde görüntülenmiş ve muhabirlerin çektiği fotoğraflar sonrasında “Yüzü asık” yorumları yapılmıştı.

blank
Tuba Büyüküstün – Umut Evirgen
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.