Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un Siyah Beyaz dizisinden son haberler

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşini canlandıracak isim. Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un birlikte rol alacağı Ay Yapım imzalı yeni dizi Siyah Beyaz‘dan son haberler geldi.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN KARDEŞİ BELLİ OLDU

‘Siyah Beyaz’ dizisinde, Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşi rolünü kimin canlandıracağı belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün başrolünü paylaşacağı ‘Siyah Beyaz’ dizisinin çekimleri yakında başlıyor. Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu bu hafta netleşiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Ferhat’ı, Tuba Büyüküstün’ün ise ‘Şirin’ karakterini canlandıracağı dizide Devrim Yakut, yakışıklı oyuncunun annesini oynamak için anlaşmıştı. Dizide ayrıca, Tatlıtuğ’un kardeşi rolünü Erkan Avcı canlandıracak. Avcı, ‘Karadayı’ dizisindeki ‘Necdet’ karakterindeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

erkan avci

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.