Tuba Büyüküstün iki senelik aradan sonra izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Tuba Büyüksütün, Fatih Sultan Mehmet’in hayatının anlatılacağı ‘Osmanlı Yükseliyor’ adlı belgeselde oynayacak. Büyüküstün, Mara Hatun karakterini canlandıracak.

Tuba Büyüküstün iki senelik aradan sonra izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor… En son Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynadığı ‘Cesur ve Güzel’ adlı diziyle ekranda olan Tuba Büyüküstün, bu kez digitalde sevenleriyle buluşacak. Güzel oyuncu, ‘Ottoman Rising’ (Osmalı Yükseliyor) adlı 6 bölümlük mini belgeselde kamera karşısına geçecek. Osmanlı Devleti’nin yükselme dönemini ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alacak dizide Büyüküstün, Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi olarak bilinen Mara Hatun’u canlandıracak. Cast çalışmalarının henüz tamamlanmadığı projede Büyüküstün’ün partneri merak konusu oldu. Diziyi Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin yönetecek.

FETHİN KİLİT İSİMLERİNDEN: MARA HATUN

Sırbistan Prensesi Mara, 14 yaşında Sultan Murad’la siyasi amaçla evlendirilmiştir. Mara, Fatih Sultan Mehmet’e üvey annelik yapmıştır. Sultan Murad’ın ölümüyle tahta geçen Fatih Sultan Mehmet, Mara’nın bilgisinden her daim yaralarlanmıştır. Osmanlı’ya ve Mehmed’e olan bağlılığı, Mara’yı fetihe giden yolda önemli bir figür haline getirecektir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.