Tuba Büyüküstün, güzellik sırrını açıkladı

YouTube kanalında açtığı yayınlarda sevenleriyle buluşan ve salgın nedeniyle ikizleri Maya ve Toprak ile evde vakit geçirdiğini söyleyen oyuncu Tuba Büyüküstün, güzellik sırrını açıkladı.

Koronavirüs salgını ünlüleri de eve kapattı. Bu süreçte takipçilerinden de ayrı kalmayan ünlüler, zaman zaman açtıkları canlı yayınlarla hayranlarıyla bir araya geliyor. Son olarak Tuba Büyüküstün, YouTube kanalında hayranlarıyla buluştu.

TEMBELLİK İTİRAFI OLAY OLDU

Su gibi güzelliği ile ünlenen Tuba Büyüküstün’ün, güzellik sırrı yine “su” çıktı. Oyuncu, güzellik sırrının doğallık olduğunu belirtti. Sadece yüzünü yıkayıp krem sürdüğünü belirten Tuba Büyüküstün, “Daha fazlası için çok tembelim” diye de ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.