Tuba Büyüküstün gözyaşlarını tutamadı!

Osmanlı İmparatorluğu’nun yükseliş dönemini anlatan Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) dizisinin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Sona eren çekimlerin ardından Tuba Büyüküstün’ün gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, son olarak dijitalde yayınlanacak olan Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) dizisinde rol aldı. 6 bölüm olarak Netflix’te yayınlanacak olan projede Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi Mara Hatun’a hayat veren Tuba Büyüküstün’ün setten ilk kareleri ise sosyal medyada paylaşıldı.

blank
Tuba Büyüküstün

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Çekimlerin sona ermesinin ardından Büyüküstün, dizideki rolü için “Karakterden zor ayrıldım. Aynaya bakıp, ‘Bu kadını son kez görüyorum’ dedim” açıklamasını yapmıştı. 2. Sayfa’nın haberine göre; oynadığı rolü oldukça benimseyen oyuncu, çekimlerin son günü gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan dizinin önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Mara Hatun’u oynayan Tuba Büyüküstün’ün setten ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.