Tuba Büyüküstün, gizli aşkın fotoğrafı çekilince olay çıkardı

Tuba Büyüküstün, dün öğle saatlerinde Emirgan’da, adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen’le görüntülendi.

Tuba Büyüküstün, 6 yıllık eşi Onur Saylak’tan yaklaşık iki hafta önce boşandı. Ünlü oyuncunun adı çok geçmeden Emirgan’daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekânların genç işletmecisi Umut Evirgen’le aşk dedikodularına karıştı. İddialar geçen hafta magazin basınında da yer buldu. Ve ikili önceki gün La Boom önünde ilk kez birlikte objektife takıldı. Ancak hemen ardından ortalık karıştı.

Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı.

Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu.

“GEREKEN CEZANI ORADA VERECEĞİZ”

İsmail Bayrak, ifade verdikten sonra olayın detaylarını anlattı ve kendisinin yanı sıra aynı araçta bulunan iki kişinin daha mağdur edildiğini söyledi:

“Saat 14.00 sularında işim gereği sahil turu yaparken Tuba Büyüküstün’ü Emirgan’da bir restoranda, restoran sahibiyle yemek yerken gördüm. Araçtan indim, iki üç kare fotoğraf çektim. Durumu fark eden şahıs yani Umut Evirgen, ‘Nasıl çekiyorsun’ diye bağırdı. Sonra otomobilime döndüm ve uzaklaştık. Baltalimanı’na geldiğimde şahsın aracı yetişti arkamızdan. İçinde iki kişi vardı, yolumuzu kesmeye çalıştılar. Ben şoföre ‘Bas, bir karakola gidelim, yardım isteyelim’ dedim. O sırada ikinci kez önümüzü kestiler. Durmak zorunda kaldık. Silah zoruyla beni otomobilden indirdiler. Disketi verdim. Kabul etmediler, makineyi de vereceksin’ dediler. Silahla gasp edip gittiler. O sırada ‘Gel La Boom’a, gereken cezanı orada vereceğiz’ dediler. Çaresizdim, kafama silah dayanmıştı. Makinemi teslim ettikten sonra Emniyet’e gidip ifade verdim. Bu arada biz üç kişiydik. Şoför ve bir arkadaşım daha vardı yanımda. Onlar da benim gibi mağdur oldu.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.