Tuba Büyüküstün gitmeyince ödül Meryem Uzerli’nin oldu

Lübnan’da bu yıl 7.kez düzenlene BIAF ödüllerinde ‘en iyi kadın oyuncu ödülünün’ aslında Tuba Büyüküstün’e gittiği ünlü oyuncunun eşinin çektiği Daha isimli sinema filminin çekimleri sebebiyle ödül törenine katılamayacağını bildirmesi üzerine ödül komitesinin ödülü Meryem Uzerli’ye verdiği ortaya çıktı.

GazeteMag’ın haberine göre işlerinin yoğunluğundan dolayı geceye katılamayan Tuba Büyüküstün yerine ödülü Meryem Uzerli’ye vermek zorunda kalan organizatörler geceyi bir bakıma kurtarmış oldu. Arap internet sitesi al Al Akhbar’da takipçilerine bu haberi Tuba Büyüküstün red etti ödül son seçenek olan Meryem Uzerli’ye gitti diyerek paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.