Tuba Büyüküstün fotoğraf çekilmek için şekilden şekle girdi

Son olarak Star TV’de ekrana getirilen Sefirin Kızı dizisinde hayat verdiği Mavi karakteri ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, şezlongda uzanırken görüntülendi. Bot ve ceket ile sahile inmeyi tercih eden güzel oyuncu, poz vermek için şekilden şekle girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Sosyal medya hesabından attığı kahve storyleri ile sık sık adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisinin final yapmasının ardından İstanbul’a döndü. İstanbul’daki işlerini tamamlayan Tuba Büyüküstün, Bodrum’a döndü. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün Yalıçiftlik’teki bir otelde görüntülendi.

Bot ve ceket ile sahile inmeyi tercih eden güzel oyuncuyu görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Gölgede botlarını ve çoraplarını çıkararak şezlonga uzanan Büyüküstün, yeni projesini okumaya başladı.

Telefonunu elinden düşürmeyen ünlü oyuncu birçok kez fotoğraf çekti. Etrafında kimse olmayan Büyüküstün, fotoğraf çekme için adeta şekilde şekle girdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.