Tuba Büyüküstün eşi Onur Saylak’ın yeni filminde rol alacak

‘İstanbul Kırmızısı’ oyuncuları çekimlerin bitmesini özel bir gecede kutladı. Geceye katılan Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak’ın yeni filminde rol alacağını müjdeledi.

Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, ‘İstanbul Kırmızısı’ adlı sinema filminin çekimlerini bitirdi. Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler’in başrollerini paylaştığı film ekibi önceki akşam Beyoğlu Zarifi’de kutlama yaptı. Felekten bir gece geçiren oyuncular, çıkışta ayaküstü sohbet etti. Halit Ergenç, yeni dizisi için kadın oyuncu arayışlarının devam ettiğini açıklarken Tuba Büyüküstün, temmuz ayında eşi Onur Saylak’ın çekeceği sinema filminde rol alacağını belirtti. Daha önce eşinin ‘Orman’ adlı kısa filminde kamera karşısına geçen Büyüküstün, “Onur, yönetmenliğini yaptığı kısa filmden sonra temmuz başı gibi uzun metrajlı bir filmin daha yönetmen koltuğuna oturacak. Orada ufak bir rolüm olacak” dedi. Günsür geceye 30 dakikada âşık olduğum dediği eşi Katerina Mongia ile birlikte katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.