TSYD Bursa Gençlik Kupası’nda kuralar çekildi

TSYD Bursa Şubesi Gençlik Kupası’nda çekilen kura sonucu gruplar ve fikstür belli oldu.

BURSA (İGFA) – Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Organizasyon Sorumlusu Mehmet Şengeldi’nin yanı sıra TSYD Bursa Şubesi Gençlik Kupası’na katılacak takımların temsilcileri katıldı.

Anlamlı bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, geleceğin umudu olan gençlerin keyifli buluşmasına sahne olacak bir kupanın heyecanını tüm şehrin hissedeceğini dile getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan kupanın geleneksel hale gelmesini arzu ettiklerini söyleyen Başkan Ekmekçi, “TSYD Bursa Şubesi olarak gençlerimizin sportif etkinliklerinin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Kura sonucunda gruplar şu şekilde oluştu: “ A Grubu: Bursaspor, Yıldırımspor, Hacıvat Gençlerbirliği, Nilüfer Beşevlerspor, B Grubu: Arabayatağıspor, Hüdavendigar Dikkaldırım, Bursa Gençsaray, Hürriyetspor, C Grubu: Gülbahçespor, Çamlıca Gençlikspor, Zaferspor, Hüdavendigar Kartalspor.”

Dikkaldırım Stadyumu’nda 29 Mayıs Pazar günü start alacak olan TSYD Bursa Şubesi Gençlik Kupası 5 Haziran’da gerçekleştirilecek final grubu karşılaşmalarıyla son bulacak. ,

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.