Trump’ın yeğeni Mary Trump, soyadını değiştirecek

Eski ABD Başkanı Trump’ın yeğeni Mary Trump, amcası Trump’ın başkanlığı sırasında ABD’ye “hesaplanamaz zararlar” verdiğini söyleyerek, amcasıyla tüm bağlarını kesmek için soyadını değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Mary, Melania Trump’ın gündeminde boşanmanın olmadığını söylese de, Trump’ın eski yardımcıları kasım ayından beri yataklarını ayırdıklarını ve Melania’nın boşanmaya kadar her dakikayı saydığını söylüyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 20 Ocak’ta gerçekleşen yemin töreni ile ülkenin yeni başkanı Joe Biden olurken, eski başkan Donald Trump’ın ise devri son bulmuş oldu. Trump’ın ikinci kez azline sebep olan Kongre Baskını ise hala yankılarını sürdürüyor.

Öte yandan Trump’ın Temsilciler Meclisi’ndeki tarafı Cumhuriyetçiler’den ise bazı isimler Trump’ın azledilmesinden memnun olduğunu açıkladı. Trump’ın sebebiyet verdiklerine karşı tavır takınan bir başka isim ise aileden oldu.

MARY TRUMP AMCASIYLA BAĞLARINI KOPARMAYA HAZIRLANIYOR

Daily Mail’de yer alan habere göre, Trump’ın yeğeni Mary Trump, amcası Trump’ın başkanlığı sırasında ABD’ye “hesaplanamaz zararlar” verdiğini söyleyerek, amcasıyla tüm bağlarını kesmek için soyadını değiştirmeyi düşündüğünü açıkladı. Mary Trump, daha önce amcası hakkında “dünyanın en tehlikeli adamı” nitelemesinin yer aldığı sert bir anı yazısı yazmıştı. Mary Trump, gelecekte adının sahip olabileceği olumsuz çağrışımlardan korktuğunu ifade etti.

MELANIA TRUMP’IN GÜNDEMİNDE BOŞANMA YOK

Klinik psikolog olan Mary Trump, amcası Trump’ın Melania Trump ile olan ilişkisine de ışık tuttu ve eski First Lady’nin boşanmak istediğini hissetmediğini söyledi. Mary Trump, ayrıca amcası Trump’ın şefkat ya da yakınlıktan anlamadığını ifade etti.

BEYAZ SARAY’DAN AYRILIRKEN MELANIA’NIN POZ VERMEMESİ SÖYLENTİLERİ ALEVLEMİŞTİ

Melania Trump’ın, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra Florida’ya vardığında orada bekleyen fotoğrafçılara poz vermeyi reddetmesi üzerine evliliğinde mutsuz olduğu söylentileri alevlenmişti. Melania yerine Trump Palm Beach Havaalanında fotoğraflar için poz verirken, Melania el sallamadan oradan uzaklaşmıştı.

“YATAK ODALARINI AYIRDILAR” İDDİASI

The Mail gazetesine göre, Trump’ın eski yardımcısı Stephanie Wolkoff, kasım ayında Trumpların Beyaz Saray’da yatak odalarını ayırdığını ve bu evliliğin kağıt üzerinde bir evlilik olduğunu iddia etti.

“MELANIA BOŞANANA KADAR HER DAKİKAYI SAYIYOR”

Eski yardımcısı Omarosa Manigault Newman da çiftin 15 yıllık evliliğinin sona erdiğini iddia ederek şunları ekledi: “Melania, görevden ayrılana ve boşanana kadar her dakikayı sayıyor.”

MARY TRUMP: GÜVENLİK KİRALIYORUM

Mary, verdiği röportajda, güvenliğinden korktuğu için günün her saatinde güvenlik kiraladığından bahsetti.

“TRUMP’IN HAYATININ EN KÖTÜ GÜNÜ”

Bu haftanın başlarında Mary, alaka kaybı ve yasal tehditlerle karşı karşıya kalırken, amcası Donald Trump için ‘acımasız’ bir gelecek öngördü. Klinik psikolog CNN’e, Trump’ın görevdeki son günü olan salı gününe ilişkin olarak, “Bu muhtemelen hayatının en kötü günü, çünkü saat işliyor ve zamanı doluyor” dedi.

Mary Trump, Donald Trump’ın Kongre Binası baskını sonrası yaptığı ve “hareketin daha yeni başladığını” söylediği videoyu hatırlatarak, “Bu bana biraz tehdit gibi görünüyor” diye konuştu.

MARY TRUMP KİMDİR?

Mary Trump, 1982 yılında alkolizmle savaştıktan sonra 42 yaşında ölen, Trump’ın ağabeyi Fred Trump Jr’ın iki çocuğundan biridir.

“AİLEM DÜNYANIN EN TEHLİKELİ ADAMINI NASIL YARATTI?”

Mary Trump, Temmuz 2020’de ‘Çok Fazla ve Asla Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı’ adlı kitabını yayınladı. Robert Trump’ın ölümünden sonra babasının mülkü için yapılan anlaşmanın bir parçası olarak aile üyeleri hakkında alenen konuşmasının engellendiğini iddia etmesine rağmen her şeyi anlatan anılarını yayınladı.

Mary kitabında, “Donald’ı narsist olarak adlandırmakta hiçbir sorunu olmadığını – Zihinsel Bozuklukların Tanısal ve İstatistiksel El Kitabı’nda belirtilen dokuz kriterin hepsini karşıladığını” yazdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.