Trump’ın ‘Hillary dalkavuğu’ dediği Meryl Streep’e Robert De Niro’dan destek

ABD’li ünlü aktör Robert De Niro, Altın Küre ödül töreninde Donald Trump’ı kıyasıya eleştiren ünlü aktris Meryl Streep’e gönderdiği destek mektubunda “Serserilere ve zorbalara ilişkin duygularını paylaşıyorum” dedi.

Guardian’da yer alan haber göre, De Niro Streep’e desteğini şu sözlerle ifade etti: “Meryl, söylediklerin muhteşemdi. Söylenmesi gerekiyordu ve sen de güzelce söyledin. Dünya senin başarılarını kutlarken bunu yaptığın için çok sana çok büyük saygı duyuyorum. Serserilere ve zorbalara ilişkin duygularını paylaşıyorum. Yeter artık. Zarafetin ve zekanla çok güçlü bir sese sahipsin, başkalarına da seslerini duyurmaları için konuşmaları gerektiği konusunda ilham veren bir ses. HEPİMİZİN sesini yükseltmesi çok önemli. Seni seviyoruz.”

Başkanlık seçimlerinden önce bir video yayınlayan De Niro, Trump hakkında ‘aptal, ulusal felaket, ülkenin utanç kaynağı, domuz’ tanımları yapmış ve ‘Suratının ortasına yumruğu geçirmek istiyorum’ demişti.

Meryl Streep-Donald Trump ‘Atışması’

Meryl Streep engelli New York Times muhabiri Serge Kovaleski’nin taklidini yaptığı için Donald Trump’ı Altın Küre Ödülleri’nde sert sözlerle eleştirerek şöyle demişti: “Bir oyuncunun işi, bizden farklı insanların hayatlarına girmek ve bunu onlara hissettirmektir. Bu sene pek çok nefes kesici, güçlü performans vardı. Bu sene beni afallatan bir performans vardı. Beni kalbimden vurdu. Ancak güzel olduğu için değil. Bu performansta güzel olan hiçbir şey yoktu. Ancak etkiliydi ve işini yaptı. İzleyicisinin gülmesini sağladı. (Trump’ı kastederek) Ülkemizdeki en saygın koltukta oturması gereken kişi, kendisiyle rekabet edemeyecek engelli bir muhabirin taklidini yaptı. Bu benim kalbimi yaraladı. Bu görüntüyü aklımdan çıkaramıyorum çünkü bu bir film sahnesi değildi. Gerçek hayattı. Rol model olan, güçlü, herkesin hayatını etkileyen bir kişinin böyle bir şey yapması diğer insanlara da bunu yapma hakkını veriyor.”

Trump’tan yanıt gecikmemiş, Streep’i ‘Hillary dalkavuğu’ diye nitelemişti. Trump, Streep’in ‘Hollywood’un en çok abartılan oyuncularından biri’ olduğunu savunarak, “Meryl Streep beni tanımamasına rağmen dün gece Altın Küre’de bana saldırdı. Büyük bir mağlubiyet yaşayan bir Hillary dalkavuğu. 100’üncü kez söylüyorum, ben engelli bir muhabirle dalga geçmedim (asla böyle bir şey yapmam). 16 yıllık bir hikayeyi beni kötü göstermek için değiştirip yazdığı için onu rezil ettim. Sadece daha fazla yalancı medya!” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.