Trump çifti Beyaz Saray’da son Noel pozu verdi

Beyaz Saray’da son Noel’i kutlamaya hazırlanan Trump çifti, Noel tebrik kartında smokin giyerek poz verdi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, 59. başkanlık seçimlerini Demokrat aday Joe Biden’a karşı kaybettiğini kabullenmeyen ve ardından rakibi Biden için geçiş sürecini başlatması nedeniyle ülkede karmaşa yaşanırken, Beyaz Saray’da Noel hazırlıkları tamamlandı.

TRUMP ÇİFTİNDEN SMOKİNLİ POZ

First Layd Melania Trump kişisel hesabından “Başkan Donald J. Trump ve First Lady Melania Trump’tan Mutlu Noeller” mesajıyla paylaşılan fotoğrafta, Beyaz Saray’daki son günlerinde Trump ve eşinin birbirinin benzeri smokin giydiği görüldü.

Melania Trump, mesajında, “Donald Trump ve Melania Trump, 10 Aralık Washington, D.C.’deki Beyaz Saray’ın büyük merdiveninde, resmi 2020 Noel portresinde” notu düşüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.