TRT spikeri Tamer Durukan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İzmir’de Narlıdere Huzurevi’nde yaşayan eski TRT spikeri Tamer Durukan koronavirüs (corona virüs) nedeniyle hayatını kaybetti. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Narlıdere Huzurevi’nde 270 vatandaş ile 60 personelin koronavirüse yakalandığını açıklamıştı.

İzmir Narlıdere Huzurevi’nde kalan TRT Spikeri Tamer Durukan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Narlıdere Huzurevinde kalan 270 vatandaş ile 60 personelin testlerinin pozitif çıktığını belirterek konuyu TBMM gündemine taşımıştı.

TRT Spikeri Tamer Durukan, İzmir Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşıyordu. Koronavirüsüne yakalanan Durukan, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Solunum cihazına bağlanan Tamer Durukan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Narlıdere Huzurevinde kalan 270 vatandaş ile 60 personelin testlerinin pozitif çıktığını belirterek konuyu TBMM gündemine taşımıştı. TRT spikeri Tamer Durukan’ın ölümü üzerine, gözler yine aynı huzurevine çevrildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.