TRT Müzik’te yeni yıl coşkusu!

Yeni yılı evinde karşılayacaklar için TRT Müzik birbirinden renkli programlarla ekranlarda olacak!

Sınırsız müzik, doyasıya eğlence, kıpır kıpır şarkılar, sevilen sanatçılar ve çok daha fazlası 31 Aralıkta TRT Müzik’te… TRT Müzik, izleyicilerinin yeni yılını müzikle dolu, eğlenceli programlarla kutlayacak!

31 Aralık Pazartesi günü kesintisiz müzik sabah 07.00’de başlayacak ve yeni yılın ilk saatlerine kadar devam edecek. TRT Müzik kanalında coşku her dakika hissedilecek!

31 Aralık’ta ekranlara gelecek programlardan bazıları;

“YENİ YIL NOSTALJİ” adıyla hazırlanan özel program günün farklı saatlerinde, üç bölüm halinde müzikseverlere ulaşacak. Yeni Yıl Nostaljisi, TRT’nin dev arşivinde yer alan, 70’li 80’li ve 90’lı yıllara ait yılbaşı programlardan oluşan seçkileri içeriyor. Arşiv niteliği taşıyan “Yeni Yıl Nostaljisi” izleyen herkesi anılarla dolu bir yolculuğa çıkaracak. Siyah beyazlı yıllardan günümüze kadar uzanan zaman diliminde yapılan en güzel yılbaşı programları, Yeni Yıl Nostaljisi’inde yer alacak. Saat 14.00’te Yeni Yıl Nostaljisi 70’ler, Saat 17.30’da Yeni Yıl Nostaljisi 90’lar, Saat 20.15’te Yeni Yıl Nostaljisi 80’ler.

SAAT 19.00’DA ZEKİ MÜREN İLE BAŞBAŞA

Yeni yıla merhaba derken anıları hatırlamadan olmaz! Sanat Güneşimiz Zeki Müren’in sesi ile tatlı duygular canlanacak.

SAAT 20.45’TE SEVGİYLE MUAZZEZ ERSOY

Türk sanat müziğinin sevilen sesi Muazzez Ersoy, yeni yıl akşamında en güzel şarkıları TRT Müzik izleyicileri için seslendirecek. Sanatçının hayranları yeni Muazzez Ersoy’un sesi ile yeni yıla merhaba diyecek.. Türk müziğinin en kıymetli örnekleri, güçlü bir ses ve başarılı bir orkestrayla buluşup ekranlardan gönüllere “sevgiyle” ulaşacak.

SAAT 22.15 YENİ YILA DOĞRU

TRT Müzik 2020’yi “Yeni Yıla Doğru” programı ile karşılayacak. Türk Halk Müziğinin coşkulu türkülerinin ve Türk Sanat Müziğinin muhteşem eserlerinin ekranlara geleceği program “Yeni Yıla Doğru” birbirinden kıymetli isimleri buluşturacak. Program ekranlardan evlere unutulmaz bir eğlence taşıyacak… Özgür Eren ve Nusret Yılmaz’ın sunumuyla ve birbirinden başarılı radyo sanatçılarının seslendireceği şarkılarla – türkülerle sıcacık bir seyir TRT Müzik izleyicilerini bekliyor. Yahya Geylan, Canan Geylan, Alp Arslan, Semra Karakuş, Zafer Albayrak, Merve Kayacan, İlker Gökkaya, Esra İçöz, İhsan Güvenç,Yaprak Sayar, Nusret Yılmaz, Dünya Tekin, Özgür Eren, Ali Çakar gibi güçlü ve sevilen sesler renkli, eğlenceli ve müzikle dolu bir programdan TRT müzik izleyicilerine seslenecekler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.