TRT Müzik 10. yaşını kutluyor

24 Saat kesintisiz müzik yayını yapan TRT Müzik, 16 Kasım’da 10. yaşını kutlayacak.

TRT Müzik, yayına başladığı günden itibaren; Türk Halk Müziğinden, sanat müziğine, poptan caza, tasavvuftan etnik müziğe kadar müziğin her türüne yer vererek, müzik severleri tek altında buluşturmayı başardı.

10 yıllık süre boyunca Balkanlar’dan Rumeli’ye Türk müziğinin izini sürüp gönül coğrafyamızda yer eden şarkıları ekrana taşıyan TRT Müzik, dünya müziğinden en güzel örnekleri de izleyiciler ile buluşturdu.

Yaptığı programlarda; kendini müziğe adamış müzisyenler, amatörler, engelli sanatçılar, genç yetenekler ve Anadolu’nun yerel sanatçılarına yer vererek izleyicilere zengin bir içerik sunan TRT Müzik, 16 Kasım Cumartesi günü 10.yılını kutlayacak.

Kayıp şarkıların izini süren özgün programlardan etkileyici konserlere, konserlerden, kaliteli müzik programlarına…

Öncelikli amacı Türk müziğine katkı sağlamak olan TRT Müzik, 10 yıllık müzik yolcuğunu da yine özel içerikler ile kutlayacak.

Mustafa Keser’in sunduğu ve sevilen eserleri seslendirdiği “Ustadan İstekler” programı 10.yıl özel içeriği ile ekranda olacak. Mustafa Keser’e TRT sanatçıları Nusret Yılmaz ve Tuğçe Pala eşlik edecek. Ustadan “İstekler” 16 Kasım Cumartesi saat 20.00’de TRT Müzik’te olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.