TRT 1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında ekran macerasını noktalıyor

Türkiye’nin 70’li yıllarını anlatan TRT 1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında ekran macerasını noktalıyor.

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmak amacıyla yola çıkan ve geçen yıl nisan ayından bu yana TRT 1’de yayınlanan “Sevda Kuşun Kanadında” dizisi ekranlara veda ediyor. Dizinin yapımcısı ve genel yönetmeni Uçakan yaptığı açıklamada, dizide Türkiye’nin yakın tarihini, hala çatışmaları devam eden ideolojik ve siyasal arka planıyla birlikte anlattıklarını söyledi.

“MAKSADIMIZ ZATEN BURADA…”

Yapımcı ve yönetmen Mesut Uçakan, ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisi için büyük yatırımlar yapmalarına rağmen kar veya zararın kendileri için önemli olmadığını belirterek, “Maksadımız zaten burada, benim daha önce yaptığım bütün filmler gibi Allah rızasını yakalamaktı ve bu millete birazcık şuur, milli duruşu verebilmek, milli kültür heyecanını gösterebilmekti” dedi.

BU AKŞAM SON BÖLÜMÜYLE EKRANDA

Bugün yayınlanacak 31. Bölümle final yapacak olan dizinin son bölümünde 12 Mart muhtırası ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.