TRT 1, 2019’un ilk 7 ayını zirvede tamamladı

Kantar Media’nın verilerine göre TRT 1, prime time’da 20+ ABC1 ve AB izleyici gruplarında diğer ulusal kanalları geride bırakarak en çok izlenen kanal oldu.

Beğeni ve ilgiyle takip edilen dizileri ve sevilen yarışmaları ile özellikle ailelerin ilk tercihi TRT 1’in, yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

TRT 1 yine çok konuşulacak…

TRT 1, yeni sezonda başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy , Erkan Avcı ve Emir Özyakışır’ın paylaştığı iddialı dizisi Şampiyon, Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran sezonun en çok merak edilen dizilerden biri; Benim Adım Melek ve bununla birlikte yeni sezonda da devam edecek dizi ve programlarıyla yine çok konuşulacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.