Trompet Ustası Sefi Zisling, PSM’de Caz için Türkiye’de!

“Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!

Zorlu PSM, “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla caz severleri Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde trompet ustası Sefi Zisling ile buluşturuyor. Sefi Zisling, caz ve funk melodilerini harmanladığı eşsiz performansıyla 20 Mayıs Cuma günü Zorlu PSM’nin sofistike mekanı touché’de hafızalardan silinmeyecek bir konsere imza atacak.

Zorlu PSM, müziğin her türüne olan sıra dışı yaklaşımıyla müzikseverlere eşsiz deneyimler sunmayı planladığı caz konsepti “PSM’de Caz” ile yazın ilk günlerinde dinleyicilerine melodik bir ziyafet sunuyor. Caz’ın birbirinden değerli usta isimlerinin yer alacağı veDinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla yola çıktığı serisi “PSM’de Caz” kapsamında, caz ve funk melodilerini harmanladığı eşsiz performansıyla trompet ustası Sefi Zisling, Zorlu PSM’nin sofistike mekanı touché’de sevenleriyle buluşacak.

Tel Aviv müzik sahnesinin istikrarla başarılara imza atan ismi Sefi Zisling, 10 yaşında trompet çalmaya başladı. Yeteneklerini keşfettikten sonra prestijli sanat okulu Thelma Yellin’e kaydolan Zesling, genç yaşlarından beri birçok grupta sahne aldı. Kariyerinin ilk yıllarından bu yana, İsrail’deki caz dünyasının hemen hemen her önemli müzisyeniyle kayıtlara imza attı ve performanslar gerçekleştirdi. Trompet sanatında ustalaşan Sefi, “Expanse” albümüyle bir enstrümantalist olarak rolünü aştı, evrildi ve hesaba katılması gereken bir besteci, yapımcı ve yaratıcı güç haline geldi. Trompet ustası olarak anılan Sefi Zisling, müzikal anlamda yarattığı başarıları ve organik müzikleri ile 20 Mayıs Cuma günü Zorlu PSM touché’de caz severlere sıra dışı bir müzikal ziyafet sunacak olmanın heyecanını taşıyor.

Bilet Fiyatları

Genel Satış: 132,00 ₺

Öğrenci: 99,00 ₺

Özel Erişim: 99,00 ₺

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.