“Trika Trika” Avrupa’dan sonra Türkiye’de de müzikseverlerin beğenisine ulaştı

Faydee ve Antonia birlikte seslendirdikleri, “Trika Trika” şarkısı Avrupa’dan, sonra şimdi Türkiye’de müzikseverlerinin beğenisine ulaştı.

Digital platformlarda dikkati çeken şarkı, Türkiye’de de radyo listelerinde yerini aldı. Şarkının klibi, youtube’da 13 milyondan fazla izlendi. “Trika trika”, Shazam Romanya’da 2 ve İtunes Romanya’da birinci sırada , Türkiye, İngiltere, Almanya, Bulgaristan, İtalya, Ukrayna, Sırbistan ve Avusturalya’da radyo listelerinde ise en çok yayınlanan şarkı oldu. Faydee “Trika trika” şarkısı için, “İnsanların bu şarkıyı dinledikten sonra kendilerini güçlü hissetmelerini, kendilerini olumsuz etkileyen şeylerden sıyrılıp güçlerine sahip olmalarını diliyorum.” Dedi.

YouTube video

Lübnan asıllı Avusturalyalı sanatçı Faydee, Hande Yener ile yaptığı düet ile ülkemizde biliyor. Faydee, Romanyalı sanatçı Antonia ile birlikte seslendirdikleri “Trika trika” şarkısının pormosyon çalışması için, geçtiğimiz hafta Türkiye’yi ziyaret ettiler. Müzik Kanallarına ve Radyo programlarına konuk oldular.

YouTube video

Ünlülerin uğrak yeri olan Hasan Usta kebap salonunda Youtuber Fırat Sobutay ile buluşan Faydee ve Antonia, Türk mutfağının yöresel yemeklerini tattılar. Fırat Sobutay’ın youtube kanalı katılan ikili Türk mutfağının yöresel yemeklerini yiyerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.