Trabzonspor’un Şampiyonluk Kutlamaları Şifresiz Yayınlarla beIN SPORTS’ta

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nun şampiyonu Trabzonspor’un, 14 Mayıs Cumartesi günü MedicalPark Stadyumu’nda düzenlenecek kupa töreni, şifresiz yayınlarla beIN SPORTS ekranlarından ve beIN SPORTS Türkiye resmi twitter hesabından yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, kupasına kavuşuyor. 14 Mayıs Cumartesi günü, MedicalPark Stadyumu’nda gerçekleştirilecek şampiyonluk kutlamaları, beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayını ile şifresiz bir şekilde futbolseverlerle buluşacak. Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarının şampiyonluk kutlamalarını ayrıca beIN SPORTS Türkiye resmi twitter hesabından da izleyebilecek.

Saat 16.00’da beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER kanallarında başlayacak olan şampiyonluk kutlamaları, gün boyu kesintisiz sürecek. Trabzonspor’un şampiyon futbolcuları ve teknik ekibinin katılacağı törende; sanatçıların sahne performanslarının yanı sıra DJ, horon ve kolbastı şovlarıyla gerçekleştirilecek görkemli kutlamalar, saat 23.00’e kadar sürecek.

Trabzonsporlu futbolcuların ve teknik ekibin ellerinde yükselecek şampiyonluk kupasının bu özel anları, şifresiz yayınlarla beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER kanalında olacak.

beIN SPORTS HABER Frekansları

  • Digiturk 83. Kanal
  • Kablo TV 223. Kanal
  • Turkcell TV+ 71. Kanal
  • Türksat 4A uydusu (Frekans: 12379, Polarizasyon: Horizontal (Yatay), Symbol oranı 30000)

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.