Trabzonspor’dan Lucescu’yu şaşırtan teklif!

Trabzonspor’da yeni başkan Muharrem Usta’nın Lucescu için düşündüğü plan oldukça farklı.

Trabzonspor’da başlayan Muharrem Usta dönemiyle birlikte Mircea Lucescu heyecanı başladı. Başkan’ın her açıklamasında Rumen teknik adama atıfta bulunmasının arkasındaki sır da ortaya çıktı. Usta’nın hali hazırda 71 yaşında olan Lucescu ile teknik direktörlük değil sportif direktörlüğün daha üzerinde olan CEO’luk görevini teklif ettiği bildirildi. Lucesu, Trabzonspor’a hali hazırda Yunanistan’ın Xanthi takımını çalıştıran 46 yaşındaki oğlu Razvan Lucescu ile birlikte gelecek. Razvan takımı çalıştırırken, Trabzonspor’da parayı da Lucescu yönetecek. Rumen teknik adam Shakhtar’a getirdiği sistemi

Trabzon’a getirecek. Brezilya’dan gelecek vaat eden futbolcuları transfer ettirecek. Sadece para harcayan değil aynı zamanda kazanan da bir takım yaratacak. Brezilya’dan gelen futbolcular aynen Shakhtar’da olduğu gibi alınacak, pişirilecek sonra da Avrupa piyasasına sunulacak. Rumen teknik adamla, “kazan-kazan” formülü hayata geçecek.

”Türk olduğuna emin misin?”

Muharrem Usta’nın, Lucescu ile yaptığı toplantılarda bu teklifi bizzat sunduğu, hatta Rumen teknik adamın, “Türkiye’de bu mantalitede bir başkan. Hayret başkan sen Türk olduğuna emin misin?” şeklinde bir espri bir yaptığı gelen bilgiler arasında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.