Trabzonspor’dan Galatasaray’a farklı tarife

Trabzonspor, geçen hafta Alanyaspor’u 6-0’la geçen Galatasaray’ı ağırladı. Burak Yılmaz ve Abdülkadir’in yoksun sahaya çıkan Bordo-Bereliler, 3. dakikada rakibini kötü yakaladı ve golü buldu… 25. dakikada ise Anthony Nwakaeme seken topu affetmedi… Nwakaeme uzatmalarda yine sahneye çıktı: 3:0… İkinci yarıda maç dengeli geçerken Nwakaeme uzatmalarda yine sahneye çıktı. Yaptığı asisti, Caleb Ekuban gole çevirdi. Galatasaray evine ağır yaralı dönüyor…

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor sahasında haftaya lider olarak giren Galatasaray’ı ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etmeyi başardı. Sezona 3’te 3 ile başlayan Galatasaray bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Medical Park Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi Trabzonspor’a farklı galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Onazi, 25. ve 45+3. dakikalarda Nwakaeme ve 90+3. dakikada Ekuban kaydetti. Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Belhanda, 30. dakikada Yusuf Yazıcı’ya yaptığı sert faul sonrasında doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 7’ye yükseltirken, Galatasaray 9 puanda kaldı.

KARAMAN’DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Galatasaray karşısında ligde son oynanan MKE Ankaragücü 11’inde iki değişiklik yaptı. Karaman, sakatlığı bulunan Toure’nin yerine stoperde Mustafa’ya, hücum hattında Abdülkadir Ömür’ün yerine ise yeni transferlerden Nwakaeme’ye ilk 11’de görev verdi. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Toure, Kamil Ahmet ve Burak Yılmaz ise kadroda yer almadı.

TERİM KAZANAN 11’İNİ BOZMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise ligin 3’üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor karşısında 6-0’lık galibiyet elde eden kadroyu bozmadı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor müsabakalarında forma giyemeyen Garry Rodrigues, bu maçın kadrosunda yer alırken, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sol ayak altında ağrı hisseden Maicon ise maça 11’de başladı.

NDİAYE, 222 GÜN SONRA

Galatasaray’ın İngiltere’nin Stoke City takımından kiraladığı eski oyuncusu Badou Ndiaye, 21 kişilik kadroda yer aldı. 222 gün sonra Galatasaray’ın kadrosunda yer alan Senegalli orta saha oyuncusunu, teknik direktör Fatih Terim ilk 11’de tercih etmedi.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Trabzonspor’un Galatasaray ile sahasında oynadığı maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Stadın tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, maç öncesi de futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral verdiler. Konuk ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.