Tozkoparan üçüncü sezonuyla 1 Aralık’ta TRT 1’de

Tozkoparan yeni sezonunda yeni oyuncular ve hikayelerle geliyor

TRT 1’in sevilen dizisi Tozkoparan, yeni maceraların yaşanacağı üçüncü sezonuyla ekrana dönüyor. Senaryosunu Mustafa Burak Doğu, Meltem Çitçi ve Koray Yeltekin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Şevki Es’in oturduğu dizi sevilen kahramanlarıyla kaldığı yerden devam edecek.

Kadroya üç yeni isim dahil oldu

Keyifli hikayesiyle her yaştan izleyicileri ekran başına kilitleyen Tozkoparan’ın kadrosuna üç yeni isim katıldı. Burak Satıbol, İrem Deniz Morkoç ve Burak Alkaş; dizinin üçüncü sezonunda izleyici karşısına çıkacak. Satıbol, Temrenli kasabasına yeni taşınan arkeolog Kaya; Morkoç arkeolog Kaya’nın kızı Özge; Alkaş ise okulun yeni fen bilgisi öğretmeni Fikri Parlak karakterini canlandıracak.

Tozkoparan, yeni sezonuyla 1 Aralık Pazar günü saat 17.30’da TRT 1’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.