Toz, oyunu 100. kez kapalı gişe oynadı

Yönetmenliğini Hira Tekindor’un, yapımını ID İletişim’in üstlendiği, Zerrin Tekindor’un tek kişilik büyüleyici performansıyla, bu sezonun en çok konuşulan oyunu Toz, dün akşam Alan Kadıköy’deki oyunuyla 100. kez kapalı gişe sahnelenerek toplamda 20 bini aşkın seyirciye ulaşmış oldu.

Prömiyerini de Alan Kadıköy’de yapan, 100. oyunuyla da aynı sahnede izleyicisiyle buluşan Toz ekibi bu özel günü hep beraber pasta keserek kutladı.

blank

Karşımıza yetişkin bir kadın olarak çıkan Handan’la (Zerrin Tekindor) tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir hikâyeye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsü, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla yeni sezonda da seyiricisiyle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.