“Tosuncuk” Mehmet Aydın’ın dosyasına gizlilik kararı!

Çiftlik Bank davası sanığı ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorgu işlemleri sürerken, yürütülen soruşturma kapsamında gizlilik kararı alındığı kaydedildi.

YouTube video

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın ifadesi sürerken, dosyaya gizlilik kararı konulduğu öğrenildi. İki gündür İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde tutulan Mehmet Aydın’ın sorgusuna dün (5 Haziran) saat 22.00’de başlandı.

Aydın’ın yanında getirdiği yaklaşık 300 sayfa evrakın incelenmesi ve müfettiş raporları ile karşılaştırılması sonrası, 60 sayfadan oluşan soru hazırlandığı öğrenildi. Aydın ve 3 avukatı eşliğinde alınan ifade işlemi sürüyor.

Öte yandan Aydın’ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sürerken, yürütülen soruşturma kapsamında dosyaya gizlilik kararı alındığı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.