Töre Cengiz, Teklif ile yeniden dinleyicilerine merhaba diyecek

Günümüze dek başta Emre Altuğ, Sinan Özen , Taner, Nadide Sultan , Mişa gibi bir çok ünlü şarkıcıyla çalışan besteci,aranjör ve solist Töre Cengiz, 7. Stüdyo çalışması olan Teklif ile yeniden dinleyicilerine merhaba diyecek.

Sözleri genç söz yazarı Cem Şentürk’e, Müziği ve Düzenlemesi sanatçının kendisine ait.Çalışmanın mix ve mastering işlemlerinde başarı ses mühendisi Suat Durmuş’u gördüğümüz çalışma, Sekiz Müzik Yapım etiketi ile 16 Ekimde, başta iTunes olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini alacak
Her albüm çalışmasında farklı soundların peşinde olan müzisyen, bu çalışmasında günümüz sounduna uygun elektronik bir altyapı ile dinleyici kitlesini daha da genişletmeyi hedefliyor.

Yönetmen koltuğunda Güner Metinkaleyi gördüğümüz ve 2 gün süren video klip çalışması çok yakında müzik kanallarında gösterime girecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.