Torbalı Belediyesi’nde yüzme kursları başladı

Torbalı Belediyesi, belediyeye ait yüzme havuzunun kapılarını hizmete açmasının ardından, ilçede yaşayan çocuklara özel ücretsiz yüzme kursları da vermeye başladı

Çocuklar yazın tadını havuzda çıkarıyor

Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri, geçtiğimiz haftalarda açılarak hizmet vermeye başlamıştı. Tesisin kapılarının ilçe sakinlerinin açılmasının ardından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunmak amacıyla her yıl açılan yüzme kursları da başladı. Kurslar, Torbalı Belediyesi bünyesinde kurulan Metropolis Spor Kulübü’nün kadrosuyla Aquapolis Yüzme Havuzunda verilirken, 2010-2015 yılları arasında doğan çocukların eğitim gördüğü yüzme kursları ücretsiz veriliyor. Birinci grup kayıtların dolduğu yüzme kursunun ikinci grup kayıtları da devam ediyor. Öte yandan yüzme kursları hafta içi saat 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

KURSLAR ÜCRETSİZ

Şuan 750 öğrencinin aktif olarak yüzme kurslarından faydalandığı açıklanırken kursların Eylül ayına kadar devam edeceği açıklandı. Yüzme kursuna olan ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “4 antrenör eşliğinde, çeşitli gruplar halinde yüzme kurslarımız devam ediyor. Birinci dönem kayıtlarımız tamamlandı. Ağustos ayında ise ikinci dönem eğitimlerimiz başlayacak. Dileyenler ücretsiz şekilde BKM yanında bulunan Torbalı Belediyesi hizmet binasına kayıt yaptırabilir. İlçe sakinlerimizin tamamının bu imkanlardan yararlanabilmesi için kurslarımız ücretsiz. Tüm çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.