Top Gun’ın devam filmi ‘Top Gun Maverick’in fragmanı yayınlandı!

1986 yılında vizyona giren Top Gun’ın devam filmi yıllar sonra geldi Tom Cruise’un Maverick rolüyle geri döndüğü film, 26 Haziran 2020’de vizyona girecek.

YouTube video

Efsane film Top Gun’ın devam filmi 2010’da çekilmesi planlanmış ancak 2012’de ilk filmin yönetmeni Tony Scott‘ın hayatını kaybetmesinin ardından proje rafa kaldırılmıştı. 2017 yılında Tom Cruise’un, Top Gun 2’nun çekileceğini açıklamasıyla proje yeniden hayat buldu.

İsmi Top Gun: Maverick olarak belirlenen devam filminin yönetmenliğini Tron: Legacy, Only the Brave gibi filmlerle tanınan ve daha önce Oblivion’da Tom Cruise ile çalışan Joseph Kosinski üstleniyor. Senaryosunu American Hustle ile Oscar adaylığı elde etmiş Eric Warren Singer ile birlikte Peter Craig ve Justin Marks‘ın kaleme aldığı filme senaryodaki bazı kısımları düzeltmek amacıyla Cruise’un son zamanlardaki çalışma arkadaşı Christopher McQuarrie de dâhil oldu.

blank
Top Gun Maverick

Tom Cruise‘un Maverick rolüyle geri döneceği Top Gun: Maverick, Top Gun eğitim pilotu olmuş Pete ‘Maverick’ Mitchell’la Goose’un oğlu Wrigley arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Goose’un oğlu Wrigley’e Miles Teller‘ın hayat verdiği filmde, ikiliye donanma üssü yakınlarında bar işleten bekar bir anneyi canlandıran Jennifer Connelly eşlik ederken; Iceman karakteriyle ilk filmde de yer alan Val Kilmer, devam filminde de karşımıza çıkıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.