Tomya hizmet vermeye başladı

Son yılların yükselen dijital para piyasası, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aktif bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün sektöre yeni borsalar katılıyor. Türkiye’nin güvenilir, hızlı ve 7/24 telefonla ulaşılabilen Kripto Para Borsası olma hedefiyle geçen yıl kurulan tomya.com , yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmayı başardı.

Bugün itibari ile 5000 üzerinde kripto para çeşidi olan ve 800 milyar dolar işlem hacmine ulaşmış bir piyasa olan dijital para piyasası hergün daha da hareketleniyor.

Kullanıcılarına dijital para borsalarında hizmet vermeye başlayan Tomya, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Tether (USDT) alım satım işlemlerini gerçekleştiriyor. 7/24 canlı müşteri hizmetleri desteği sunarak yatırımcılarının ihtiyaçlarını dinleyen ve Live-Chat üzerinden yatırımcılarıyla ayrı ayrı ilgilenen Tomya, piyasaya yeni giren yatırımcılara destek olma konusunda hassas davranıyor.

 

Finans, teknoloji ve yazılım alanlarında profesyonel bir ekiple hizmet veren Tomya, Türkiye’nin en önde gelen isimlerinden Ahmet Mergen ile çalışıyor. Yenilikçi dürüst ve profesyonel bakış açısı ile hareket ettiklerini belirten TOMYA genel müdürü Elisaveta Kisyova, “ Sektörün sürekli yenilenen ve gelişen bir yapısı olduğu için biz de Tomya’yı yaratırken bu konuya çok dikkat ettik.

Her gün yenilenen ve gelişen bir piyasada ihtiyaçları karşılamak istiyorsanız altyapınızı bu özelliklere göre kurgulamanız gerekiyor.

Tomya olarak altyapı için Türkiye’nin en iyi mühendisleriyle çalışıyoruz. Marka haline gelmiş siber güvenlik ve yazılım mühendisleri ile çalışarak Tomya’nın güvenliğini en üst seviyeye çıkardık ve Global borsalara örnek olacak şekilde tasarladık.

Tomya’da hızlı bir şekilde para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilmeniz için de halihazırda altı bankayla anlaşmalı olarak çalışıyoruz ve sayısını giderek arttırıyoruz.

Tomya olarak yatırımcılarımıza en iyisini en ulaşılabilir şekilde sunmaya çalışıyoruz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.