Tolgshow’a bu hafta yıldızı parlayan Alina Boz konuk oldu

Ekranların en sıra dışı talk show programı TOLGSHOW’a bu hafta, ‘Paramparça’nın Hazal’ı olarak yıldızı parlayan Alina Boz konuk oldu.

Tolga Çevik’ten oyunculuğu ile ilgili iltifat alan Boz, oyunculuğa başlamasının tamamen tesadüf olduğunu söyledi. Boz, 9 yaşındayken gittiği bir AVM’de karşısına çıkan Noel Baba kıyafetli kişinin, “Sen oyuncu olmalısın” dediğini, bu tavsiye üzerine ailesinin kendisini bir ajansa kaydettirdiğini anlattı.

7 CÜCELER’İN 7’Sİ BİRDEN BURADA

Tolga Çevik’in 7 Cüceler’in 7’sini birden canlandırdığı Boz’un ise Pamuk Prenses olduğu oyun izleyenleri kahkahaya boğarken, Tolga Çevik ile Boz’un ‘Paramparça’ dizisini yeniden yorumladıkları sahneler salonda dakikalarca alkışlandı.

TOLGSHOW’un merakla beklenen 8’inci bölümü 3 Mart Cumartesi saat 23.30’da FOX’ta yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=F6kVpkbScAw

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.