TOLGSHOW’a bu hafta Kerem Alışık konuk oldu

Tolga Çevik’in merakla beklenen oyunu TOLGSHOW’a bu hafta ‘Arif V 216’ filminde babası Sadri Alışık ile helalleşme sahnesiyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan Kerem Alışık konuk oldu.

‘Amerikan tarzı Talk Show nasıl yapılır’ı sorgulayan TOLGSHOW’a 4 genç kızdan kurulu MASGE grubu da renk kattı.

AJDA PEKKAN’DAN ZEKİ MÜREN’E KADAR HERKES SÜNNETİMDEYDİ

1969 yılında yapılan ve Arif V 216’ya da konu olan sünnet düğününü anlatan Alışık, “Ajda Pekkan’dan Zeki Müren’e kadar aklınıza gelebilecek tüm ünlüler sünnet düğünüme katılmıştı’ dedi. Alışık’ın o dönem yaşadığı travmaları sorgulayan ve panik atağı olduğunu öğrenen Tolga Çevik ise psikolog olarak Alışık’ın karşısına geçerek izleyenleri kahkahaya boğdu.

AMERİKAN TARZI TALK SHOW’UN OLMAZSA OLMAZI

‘Amerikan tarzı Talk Show nasıl yapılır’ı sorgulayan TOLGSHOW’a 4 genç kızdan kurulu MASGE grubu da renk kattı. Shirley Bassey’in ünlü ‘Hey Big Spender’ şarkısını Tolga Çevik’le beraber dans ederek seslendiren MASGE izleyiciden büyük alkış aldı.

TOLGSHOW’un Kerem Alışık ve MASGE’nin konuk olduğu 6’ncı bölümü 3 Şubat Cumartesi akşamı FOX’ta yayınlanacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.