Tolgahan Sayışman: İnsanların ağzı torba değil büzesiniz

Afrika seyahatinden sonra önceki gün Etiler de görüntülenen Tolgahan Sayışman muhabirlerin sorularını cevapladı.

Bir mekan çıkışı ayak üstü gazetecilerle sohbet eden Sayışman, “Orada dizileri ilgi ile izliyorlarmış hem de ülkemizin tanıtımı acısından da çok güzel olduğunu düşünüyorum, ben ilgi karşısında bu kadar yoğun bir ilgi beklemiyordum. Orada camlar kırıldı neler yaşadınız? Sayışman, “Çok güzeldi. Çok pozitifti oradaki insanlar çok güler yüzlüydüler çok sıcak kanlıydılar. Onların sevgilerine layık olmaya çalıştım”. Afrikaya giderken korkmadınız mı? Sayışman, “Afrikaya giderken eminmisin falan dediler. Niye gitmeyeyim yaa Afrika yaa oradaki insanlar ne kadar güzel dediğim gibi ülkemizi en iyi şekil de temsil ettim. Boynunuzdaki yüzük anlamı nedir? Sayışman, “O benim evlilik yüzüğüm daha doğrusu Almeda’nın annesi ve babasının evlilik yüzüğü rahmetli babasının evlilik yüzüğü” dedi. Eşinizle ilgi çıkan haberler var değişimle alakalı estetik yaptırdı. Sayışman, ” Eşimin burum estetiği var. İki kere burnundan estetik geçirdi. Başkada bir estetiği yok. Herkes her konu hakkında konuşuyor. İnsanların ağzı torba değil büzesiniz oda zaten bunu saklayan bir insanda değil. 13-15 yaşındaki fotoğrafları gündeme getirildiği için oda bir şey söylemiyor. İşin aslı bir burun estetiği var ama sanki yüz nakli yapılmış gibi muamele gösteriliyor. Bende bunu anlamıyorum. İlerde bir projede yer alırmısınız? Sayışman, “Kısmet inşallah ama kendisi yurtdışında Arnavutlukta kendi ülkesinde orada çok önemli projeleri var” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.