Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti, birlikteliklerini Los Angeles’ta evlilikle taçlandırdı

2 yıldır birlikte olan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti, birlikteliklerini Los Angeles’ta evlilikle taçlandırdı.

2015 yılında aşk yaşamaya başlayan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman çifti, önceki gün Los Angeles Beverly Hills’te nikâh masasına oturdu. Dünyaca ünlü Beverly Wilshire Hotel’de düzenlenen sade törene 40 kişilik bir davetli grubu katıldı. Gün batımın romantik bir ortamda gerçekleşen törende çift, yan flüt ve kemanlar eşliğinde sahneye çıktı.

Gün batımında ‘evet’

İkili, Hollywood manzaralı gün batımında evliliğe ‘evet’ dedi. Nikâhta Sayışman’ın şahitliğini, Hong Kong’da modellik yaparken aynı evi paylaştığı Amerikalı model Taber Maier, Abazi’ninkini ise Barbaros Tapan yaptı. Çift, düğün şarkısı olarak Beyonce’nin ‘Halo’ şarkısını tercih etti. Abazi, Feryal Usta imzalı el işi gelinliğiyle beğeni toplarken Tolgahan Sayışman ise Tom Ford markalı bir smokin giydi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.