Tolgahan Sayışman: Efehan şuan iyi Allah’ıma şükürler olsun

Tolgahan Sayışman ameliyat olan 5 aylık bebeklerinin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Tolgahan Sayışman ve model eşi Almeda Abazi çiftinin 5 ay önce dünyaya gelen Efehan ismindeki bebekleri apar topar ameliyata alındı. Efehan bebeğin kafasındaki dermoid kistinden dolayı ameliyata alındığı öğrenildi. Tolgahan Sayışman, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla çocuğunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Efehan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Sayışman, paylaşımında “Oğlumuz Efehan’ın geçirdiği operasyon sırasında ve sonrasında arayarak, mesaj atarak, çiçek göndererek iyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm tanıdıklarımıza; başta ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz Mehmet Özek olmak üzere hemşiresinden hasta bakıcısına bizlerle ilgilenen tüm hastane personeli ve Acıbadem Hastanesi’ne; ayrıca bizleri seven, takip eden dualarını bizlerden esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Soranlar için Efehan şuan iyi Allah’ıma şükürler olsun. Allah bütün bebeklerimizi çocuklarımızı korusun kimseye yaşatmasın inşallah. Sizleri çok seviyoruz” notunu yazdı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin beş aylık bebekleri ameliyata alındı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.