Tolga Sarıtaş’ın olaylı gecesi! Ortalığı birbirine kattı!

Söz dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, önceki akşam sevgilisiyle görüntülendi. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Sarıtaş, gazetecilere oyuncak para fırlattı.

Ünlü oyuncu olga Sarıtaş önceki akşam Levent’teki bir gece kulübünde sevgilisiyle eğlendi. Çift, çıkışta habercilerin olduğunu öğrenerek kulübü arka kapıdan terk etti. Mekanın önünde muhabirleri fark eden Tolga Sarıtaş, yaptığı hareketle tepki topladı.

OYUNCAK PARA FIRLATTI

Şoförüne gaza basmasının talimatını veren oyuncu, kırmızı ışıkta bile durmayan aracının penceresinden düğünlerde atmak için basılan oyuncak 100 Euro’lardan fırlatıp “Bunları alın, bizi çekmeyin” diye bağırdı.

blank

“TUTUN BUNLARI”

Sevgilisiyle görüntülenmek istemeyen oyuncu bir arkadaşını arayarak Ortaköy’deki sitesinin evinin yolunu tuttu.

Site girişinde güvenlik görevlilerine, “Tutun bunları bırakmayın, almayın” diyerek bağırdı. Tolga Sarıtaş’ın arkadaşının oturduğu evinin güvenlik görevlileri basın mensuplarına görüntü almaması için müdahalede bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.