Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel’in tercih ettiği “Etnia Barcelona” rekor beğeniye koşuyor

Dünyaca ünlü müdavimleri Gidi Hadid, Beyonce, Jay-Z gibi ünlüler tarafından sürekli kullanılan, Türkiye’de de Didem Soydan, Tolga Sarıtaş ve Hande Erçel gibi ünlü isimlerin tercih ettiği gözlük markası olarak öne çıkan Etnia Barcelona, en çok kullanılan sosyal medya platformunda rekor beğeni alıyor.

Markanın “Be An Artist” modeli ile paylaşım yapan Didem Soydan’ın gözlüklü gönderisi 44.878 beğeni alırken; Türkiye’nin en çok konuşulan yüzü olan Hande Erçel’in yaptığı paylaşım 995.619 beğeniyle rekor kırıyor. Aynı şekilde Hande Erçel’in yakın arkadaşı Tolga Sarıtaş’ın gözlüklü fotoğrafı ise 470.886 beğeniyle kendisini takip ediyor.

blank

Didem Soydan ve Hande Erçel’in paylaştığı minimal retro gözlüklerde kullanılan renkler doğanın kendisinden birebir alınıyor. Bir renk, bir modelde kullanılıyor, bu gözlüklerin yan saplarında el işçiliği ile yapılan motifler bulunuyor. Sap uçlarında bulunan renkler retro modelleri modern bir çizgiye taşıyor ve kullanıcıya sıra dışı, zamansız bir stil sunuyor. Gözlük camları ultra mineral camlardan yapılıyor, bu camlar darbelere karşı maksimum direnç gösteriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.