Tolga Sarıtaş ‘SÖZ’ için ‘Gesi Bağları’ türküsünü seslendirdi

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ‘SÖZ’ dizisi için ‘Gesi Bağları’ türküsünü seslendirdi.

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ekranların reyting rekortmeni dizisi “SÖZ”de bu hafta Tolga Sarıtaş seslendirdiği ‘Gesi Bağları’ adlı duygu yüklü türkü izleyenleri derinden etkileyecek.

İzlenme ve Paylaşım Rekoru Kırdı

Dizinin nefes kesen yeni bölüm fragmanında Tolga Sarıtaş’ın ilk kez seslendirdiği “Gesi Bağları” yorumu büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren Tolga Sarıtaş’ın yeni bölümünde ekrana gelecek ‘Gesi Bağları’ yorumu, yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırdı.

Büyük Sır Yeni Bölümde Ortaya Çıkıyor

Dizide annesinin intihar ederek hayata veda ettiğini sanan Yavuz’u yeni bölümde ailesiyle ilgili sürpriz gelişmeler bekliyor. Annesinin ölüm emrini Agah’ın verdiğini bilen Yavuz, bu bölümde Agah’la yeniden karşı karşıya gelecek. Dizinin yeni bölümünde; ailesi ile ilgili ortaya çıkacak gerçekler hem Yavuz’u hem de ekran başındaki izleyenleri şoke edecek.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Söz” çok konuşulacak yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Söz | 27.Bölüm – Tolga Sarıtaş ‘Gesi Bağları’

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.