Tolga Sarıtaş: Kimsenin sadece yakışıklı ya da güzel olduğu için başarılı olduğuna inanmıyorum

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş verdiği röportajda kendisine yöneltilen tüm soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu, ‘Görmediğimiz sen nasıl biri?’ sorusuna yanıt verdi. Sarıtaş, ‘Safe zone’ (güvenli alan) adamıyım, arkadaş canlısıyım. Müzik yapmayı çok seviyorum. Dinamik ve işkolik bir yapım var. Aynı anda birkaç şeyi yapmak istiyorum, hatta menajerim Özlem Durak o anlarda “Dur, sakin ol biraz” der’ dedi.

Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl, Söz ve Arıza gibi dizi projelerinde rol almış olan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Yöneltilen her soruya içtenlikle yanıt veren Sarıtaş, birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

‘Görmediğimiz sen nasıl biri?’ sorusuna yanıt veren Tolga Sarıtaş, şunları söyledi: ‘Safe zone’ (güvenli alan) adamıyım, arkadaş canlısıyım. Müzik yapmayı çok seviyorum. Dinamik ve işkolik bir yapım var. Aynı anda birkaç şeyi yapmak istiyorum, hatta menajerim Özlem Durak o anlarda “Dur, sakin ol biraz” der.’

blank

İşte Tolga Sarıtaş’ın açıklamalarından satır başları…

Yaptığın işler çok tutuyor, sosyal medyada milyonlarca takipçin var. Ama ne gazetelerde görüyoruz seni, ne skandallarını duyuyoruz…

Yaşam tarzım bu. Boş zamanlarımda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Çalışırken de çok yoğun bir tempoda oluyoruz, sosyalleşecek pek vakit olmuyor. Hep yaptığım işlerle, mesleğimle, oyunculukla konuşulmak istedim. Mesleğimle var olmak bana kendimi iyi hissettiriyor.

Yakışıklı olduğun için kendini ispat etmen gerektiğini düşündün mü?

Kimsenin sadece yakışıklı ya da güzel olduğu için başarılı olduğuna inanmıyorum. Kimseyi bu anlamda yargılamamak lazım. Bir yerde başarı varsa mutlaka içinde bir emek vardır. Kendi adıma da hiç böyle bir kaygı duymadım.

Hakkında ne öğrensek şaşırırız?

Takıntılıyım. Çok ufak bir şeye kafamı takıp günlerce düşünebilir, üzerine uzun uzun konuşabilirim. Bu beni ve yakın çevremi yorabiliyor (gülüyor).

Yakınlarının şikâyet ettiği başka bir huyun var mı?

Mükemmeliyetçiliğim. Ayrıntılara çok takılıp titizlenebiliyorum.

Hangi konular canını sıkar?

Başkaları hakkında konuşulması… Ama bir fikir, bir hikâye, film veya kitap üzerinden uzun süre konuşabilirim.

Ekranda genelde âşık karakterleri canlandırdın. Sen aşkı nasıl anlatırsın?

Hayat rengârenkse en güzel renklerinden biri aşk. Çok tamamlayıcı bir şey. Hayatın içindeki irili ufaklı tüm mücadeleler, iş hayatının temposu, kaygılar, stresler gibi bizi yoran her şeyin içinde bir nefes alma alanı.

Âşık olmak seni nasıl değiştirir?

Değiştirir diyemem ama aşk beni huzurlu hissettiriyor.

Çapkın mısın?

Hiç kendime ‘çapkın’ demedim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.