Tolga Sarıtaş, çapkınlıkta yakalandı

Aybüke Pusat’la aşk yaşadığı konuşulan Tolga Sarıtaş iki kızla eğlence turundaydı. Gece kulübünden önce kızları yollayan oyuncu yanındakilerden birinin unuttuğu çantayla çıkış yapınca yakayı ele verdi.

Söz dizisinin Üsteğmen Yavuz’u Tolga Sarıtaş hızlı aşk hayatıyla dikkat çekiyor. Aynı dizide doktor Bahar’ı canlandıran Aybüke Pusat’la yakınlaşan hatta geçtiğimiz günlerde birlikte çekildikleri selfie’yi paylaşarak gündem olan Tolga Sarıtaş bu kez iki kızla yakalandı. Cihangir’de bir mekanda 5 saat boyunca eğlenen Sarıtaş kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince kız arkadaşlarını önden yollayarak birlikte görüntü vermenin önüne geçti.

HEYECANDAN UNUTMUŞLAR

Alkolün dozunu fazla kaçıran genç kızlar VIP araçla oradan uzaklaştı. 10 dakika sonra kapıda beliren Sarıtaş, ”Onlar benim arkadaşlarım. Beraber yemek yedik ve eğlendik. Herhangi bir durum yok. Zaten yanımdakiler devamlı sevgili olarak yazıldığı için problem yok” dedi. Mekandan apar topar kaçan kızlar kol çantalarını unuttuğu için çantayı taşımak da yakışıklı oyuncuya düştü. Kadın çantasını panik halde taksinin arka koltuğuna atan Sarıtaş, eğlence turuna aynı kızlarla devam etti.

Tolga Sarıtaş’ın bineceği taksiye öncelikle kız arkadaşının unuttuğu çantalar konuldu. Ardından taksiye binen yakışıklı oyuncu soluğu kızların yanında aldı. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.