Tolga Mendi ve Şebnem Schaefer, Çekmeköy’de Lokmaçek’in açılışına katıldı

Oyuncu Tolga Mendi ile manken Şebnem Schaefer, ortak bir arkadaşlarının Çekmeköy’de Lokmaçek adlı lokmacı açılışına katıldılar.

Birlikte açılış kurdelesini kesen ikili, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Tatlı yemeyi pek sevmediğini söyleyen yakışıklı oyuncu, hayatında ilk kez lokma yediğini ifade etti.

blank

Yaklaşık bir yıldır ekrandan uzak kalan Mendi, “Yeni sezon için görüşmeler yapıldı, arzu ettiğim bir proje var. Yeni sezonda ekranda olacağım inşallah. Tam kesinleştikten sonra sizlerle paylaşacağım” dedi.

Açılışta güzel manken Şebnem Schaefer ise mutfak tarafına geçerek lokma yapıp hünerlerini sergiledi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan güzel manken, oyunculukla ilgili bir soruya “Çok oyunculuk teklifleri geliyor ama kabul etmiyorum. Çünkü hep erkekleri baştan çıkartan ve dişiliğin ön planda olduğu rolleri kabul etmiyorum. Kendime göre kurallarım var” şeklinde cevap verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LokmaÇek (@lokmacek)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LokmaÇek (@lokmacek)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

LokmaÇek (@lokmacek)’in paylaştığı bir gönderi ()

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.