Tolga Güleç Poyraz Karayel’in kadrosuna dahil oldu

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları sevilen dizisi Poyraz Karayel’in kadrosuna ünlü oyuncu Tolga Güleç dahil oldu.

İki sezondur ekranda fırtınalar estiren dizinin genç ve dinamik kadrosuna katılan Tolga Güleç Adil Topal’ın oğlu Neşet karakterini canlandıracak.
Neşet Topal, Meltem ve Poyraz’ın abisidir. Bundan 30 yıl önce Bahri’den kaçan Adil, Poyraz ve Meltem’i İsmail Karayel’e bırakmış, kaçarken Neşet’i yanında götürmüştür. Neşet hayatı boyunca babasının karanlık dünyasının içinde olup, zor bir hayat yaşasa da aslında Adil’den çok farklıdır. Neşet babasına göre çok daha naif ve duygusal biridir ama, onunda karanlık yanları ve herkesten gizlediği amaçları vardır.

tolga gulec1

Bütün aşkların sıradışı, dostlukların kıran kırana, düşmanlıkların acımasızca yaşandığı “Poyraz Karayel”, beklenmedik gelişmeleri ile her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.