Tolga Çevik’in yeni gösterisi TOLGSHOW’un ilk konuğu Hülya Avşar

10 yıldır doğaçlama sahnelediği ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik’in yeni gösterisi TOLGSHOW’un ilk konuğu Hülya Avşar oldu.

İki bölümden oluşan ve ilk bölümünde her hafta sahnede bir sürpriz konuk ağırlayan TOLGSHOW, izleyiciye talk show ile ilgili bugüne kadar bildiği bütün ezberleri bozduruyor. Gizemli yönetmenin yanı sıra bu kez ünlü konukları ile de mücadele eden ‘Arkadaşım’ın yaşadıkları izleyicileri kahkahaya boğuyor.

NİYE BOYNUZLANDIĞINI ANLADIM

TOLGSHOW’un ilk bölümünde Avşar, elinde kırbaçla Tolga Çevik’in üzerine yürürken; elbise askılarından yaptığı boynuzları kafasına takıp “Uzun zaman olmuştu, hatırladığım iyi oldu” dedi.

Eğlenceli sohbet sırasında Avşar’ı susturamayan ve bir türlü konuşmaya fırsat bulamayan Çevik, boynuzları işaret ederek “Bana sıra vermiyor ki, sebebini şimdi anladım” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde sahnelenen ve biletleri kapalı gişe satılan TOLGSHOW 30 Aralık akşamı ilk bölümüyle FOX’ta yayınlanmaya başlayacak.

TOLGSHOW İLK BÖLÜM FOX 30 ARALIK CUMARTESİ 23.30

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.