Tolga Çevik ve Nil Karaibrahimgil’den sürpriz düet

İstanbul Anadolu Yakası bu hafta hem ‘Arkadaşım’ın müthiş sahne performansına hem müziğe doydu. ‘Müdür Ne’Aptın? gösterisinin bu hafta bir de konuğu vardı. Türk pop müziğinin başarılı ismi Nil Karaibrahimgil, sahnede ‘Arkadaşım’ ile birlikte izleyenlere kahkaha tufanı yaşattı.

‘ARKADAŞIM’ NİL KARAİBRAHİMGİL İLE DÜET YAPARSA!

Doğaçlama olarak seçilen üç kelime ile sahnede beste yapan ‘Nil Karaibrahimgil’ daha sonrasında şarkıyı ‘Arkadaşım’ ile birlikte söyledi. Seçilen ‘evlat, yürek, kuvvet’ kelimeleri ile karşılıklı şarkı besteleyen ikili izleyenleri hem gülmekten kırdı geçirdi hem de seyircinin kulaklarının pasını sildi! Sahnede müthiş bir enerji yakalayan Çevik ve İbrahimgil, finalde kuliste hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.