Tolga Çevik, tesisatçı oldu

Tolga Çevik’in kapalı gişe sahnelediği oyunu TOLGSHOW’un 20 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak dördüncü bölüm konuğu Yılmaz Vural olacak.

 

Ünlü teknik direktörün eşiyle tanışma anını anlattığı ve eşini de ‘Arkadaşım’ karakteriyle sahneye çıkan Tolga Çevik’in canlandırdığı anlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirirken, Vural’ın “Sevgililer günün kutlu olsun” dediği ‘Arkadaşım’dan aldığı yanıt, Vural’ı kahkahaya boğacak.

Gizemli yönetmen, futboldan hiç anlamayan ‘Arkadaşım’dan, ünlü teknik direktöre kendisini beğendirmesini isteyince de ortalık iyice karışacak.

TESİSATÇININ BAŞI DERTTE

TOLGSHOW’UN ikinci bölümünde ise, tesisatçı olan ‘Arkadaşım’ tamir için bir eve gidecek. Ancak bir süre sonra kadının kıskanç kocası eve gelecek. Başı dertte olan ‘Arkadaşım’ bu işten nasıl sıyrılacak?

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un dördüncü bölümü 20 Ocak’ta FOX’ta…

TOLGSHOW / 4. BÖLÜM / 20 OCAK / 23.30 / FOX

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.