Tolga Çevik şimdi de Bizans’a karşı kılıç kuşandı

Sinema seyircisine kahkahayla birlikte heyecan da yaşatmaya hazırlanan Sen Benim HerŞeyimsin’de birden farklı yüzünü göreceğimiz Tolga Çevik şimdi de Bizans’a karşı kılıç kuşandı!

Hiç hesapta yokken kendini baba olarak bulan Sedat (Tolga Çevik)’ın, şans eseri keşfedilerek başarılı bir dublör olmasıyla gelişen hayatını anlatan filmde, Çevik Malazgit Medyan Muharebesi’nde yer alan bir asker kılığında beyazperdeye yansıyacak.

Başarılı bir dublör olan Sedat’ın aksiyon dolu sahneleriyle şenlenen filmde, Bizans’ı alt etmek için savaşa giren bir rolün dublörlüğünü yaptığı sahneler izleyenleri kahkahalarla güldürecek.

Erkeklere ‘baba’ olmayı sorgulatacak filmin yönetmen koltuğunda, senaryoda da imzası bulunan Tolga Örnek oturuyor. Kadrosunda Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un da yer aldığı, TME Film yapımı ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ 9 Aralık’ta vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.