TOFAŞ U14 dördüncü oldu

U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası klasman mücadelesinde Anadolu Efes’e 57-61 kaybeden TOFAŞ U14 Küçük Takımı, şampiyonayı dördüncülükle tamamladı.

BURSA (İGFA) – TOFAŞ U14 Küçük Takımı, Edirne’de gerçekleştirilen U14 Erkekler Türkiye Şampiyonası üçüncülük-dördüncülük klasman maçında Anadolu Efes ile karşı karşıya geldi. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan maçta ilk çeyreği 14-16 geride kapatan TOFAŞ, ikinci periyodu 16-14 önde kapatsa da devre 30-30 eşitlikle sonuçlandı. Üçüncü çeyreği de 38-46 geride tamamlayan Mavi Yeşilliler, 8 sayı geriden gelip bitime 4.13 kala 50-51 öne geçse de kalan sürede üstünlüğünü koruyamadı. Parkeden 57-61 mağlup ayrılan Antrenör Akif Alkan idaresindeki TOFAŞ U14 Küçük Takımı, şampiyonanın dördüncüsü oldu.

Üçüncülük mücadelesinde TOFAŞ’ta Halim Yıldırım 20 sayı-11 ribaund; Abraham Baran Özkahraman 11 sayı-5 asist; Alp Doruk Sancaklı 8 sayı; Kerem Çorumlular 7 sayı; Ercüment Akif Turan 6 sayı; Mert Öztürk 5 sayıyla oynadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.