Tiyatro Oyunu ‘3. Koğuş’ İçin Biletler Satışa Çıktı

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri Etkinlikleri kapsamında 7 Mayıs Cumartesi akşamı sahnelenecek olan ve TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in oyuncu kadrosundaki birçok ismin oynadıkları 3. Koğuş adlı tiyatro oyunu için biletler satışa çıktı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Büyük ilgi gören etkinlikler çerçevesinde 7 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’da 3. Koğuş adlı tiyatro oyunu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

Hüseyin Öztürk’ün yazıp yönettiği ve Hacı Ali Konuk, Sinan Koşan, Ali Fuat Pekzeren, Hüseyin Öztürk ve Osman Büyükercan gibi usta isimlerin rol aldıkları oyun için biletler satışa çıktı.

Tiyatroseverler biletlerini 08.00-17.00 arasında 5 TL karşılığında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden alabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.