Tiyatro Keyfi, Grand Pera ile yollarını ayırdı

2013’ten bugüne onlarca tiyatro eserini sahneleyen, genç yetenekleri Türk tiyatrosuna kazandıran Sanat Yönetmenliğini Kemal Başar’ın yaptığı Tiyatro Keyfi, kurum ilkeleri doğrultusunda çalışamadığından ve tüm ısrarlarımıza rağmen etkinlik gişesi açmamasından dolayı Grand Pera ile yollarını ayırdı.

Grand Pera’da Aralık ve Ocak aylarında sergileneceği açıklanan “Bana Amy De”, “Öylesine Hikayeler” ve 20 Aralık’ta prömiyeri yapılacak olan “Cyrano De Bergerac” oyunları iptal edilmiştir. Bu gösterimler için Biletix’ten bilet satın alan sanatseverlerin ücretleri kendilerine iade edilecektir.

Tiyatro Keyfi’ne kapılarını açan Savaş Özdural ve Kerem Kobanbay yönetimindeki Bahariye Ak’la Kara Tiyatrosu’nda oyunlarımızı sergileyeceğimizi sevgili dostlarımıza bildiririz.

Ayrıca, sanata ve sanatçıya desteğini esirgemeyen kimi belediyelerdeki gösterimlerimiz ile yurtiçi ve yurtdışı turnelerimiz sürecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.